Εκδηλώσεις - Live
Links
Ρεπορτάζ του πολίτη
Top 10
Επικοινωνία

Βητσόπουλος Nίκος, Δημοσιογράφος

Γεννήθηκα στις 13/11/1964.
Στο Ράδιο Βέρα εργάζομαι από τον Αύγουστο του 1990. Δουλεύω στον τομέα της δημοσιογραφίας.
Σπούδασα φυσικομαθηματικός στη σχολή του Πανεπιστημίου.
paragogi@radiovera.com


Ζαφειρίου Κων/νος

Γεννήθηκα στο Βόλο στις 16/01/1974.
Σπούδασα ηλεκτρονικός και δουλεύω σε μια εταιρία γραφικών τεχνών.
Συγχρόνως ασχολούμαι και με το Ραδιόφωνο από το 1991 ως ηχολήπτης τα Σαββατοκύριακα.
paragogi@radiovera.com

Θεοδώρου Μάκης, Δημοσιογράφος

Εργάζομαι στο Ραδιόφωνο από το 1987. Μετά το Λύκειο σπούδασα Δημοσιογραφία στο Κέντρο Σπουδών ΚΕΦΚΣ της Θεσσαλονίκης. Από το Μάιο του 1987 με καθημερινές ενημερωτικές πρωινές εκπομπές μεταφέρω την επικαιρότητα στους πολίτες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά μου. Η Δημοσιογραφία είναι μια συνεχής μάχη την οποία άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε όχι. Αυτό όμως που πάντα καταφέρνεις είναι να δώσεις στους πολίτες να καταλάβουν την εικόνα της πραγματικότητας που αντίκρισες. Η Δημοσιογραφία είναι τρόπος ζωής, απαιτεί μεγάλες προσωπικές θυσίες αλλά πάντα αποζημιώνει όταν ο πολίτης εμπιστεύεται το δημοσιογράφο απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία. Όποια και αν είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και η βελτίωση των μέσων μετάδοσης, ο Δημοσιογράφος θα είναι πάντα ο δίαυλος μετάδοσης της είδησης. Για το λόγο αυτό οφείλει να είναι όσο, ανθρώπινα είναι δυνατό, αντικειμενικός στα γενονότα.
Είμαι υπεύθυνος για:
- την Κόκκινη κάρτα, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο ΒΕΡΑ από 07.30 έως 10.30 το πρωί. Παρουσιάζω και κάνω παραγωγή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Η Κόκκινη κάρτα περιλαμβάνει ειδήσεις, σχόλια, συζητήσεις, συνεντεύξεις ζωντανές συνδέσεις και απόψεις πολιτών για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον πολίτη.
- το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων, Μικρόφωνο στα γεγονότα. Παρουσιάζω και συντάσσω το μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, στο οποίο δίνουμε έμφαση στα τοπικά γεγονότα του Βόλου και της Θεσσαλίας.
- Εργάζομαι ταυτόχρονα ως ανταποκριτής στη Θεσσαλία της τηλεόρασης του ALFA και ανταποκριτής της εφημερίδας "Βραδυνή" .
paragogi@radiovera.com


Καρακώστας Χρήστος, Παραγωγός, Ηχολήπτης

Γεννήθηκα στο Βόλο, 16/7/1977.
Το 1997 τελείωσα τη Σχολή μου ως ηλεκτρονικός και ως Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ.
Εργάζομαι στο Ράδιο Βέρα και με τις δύο ειδικότητες από τη 1η Ιουνίου του 2000.
Δεν είμαι παντρεμένος και χόμπυ μου είναι φυσικά η μουσική και τα ταξίδια.
paragogi@radiovera.com


Καψιώτης Απόστολος

Γεννήθηκα στις 16/8/1956 και είμαι μέλος του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) με ΑΜ 680.
Στο Ράδιο Βέρα FM (αρχικά 9,10 FM) δουλεύω από το 12/1988. Ξεκίνησα τη συνεργασία μου τέσσερις μήνες πριν την πρώτη μέρα εκπομπής και στα 12 ½ αυτά χρόνια παραμένω μόνο στο αθλητικό τμήμα όπου και συνεχίζω.
Με την έναρξη της συνεργασίας μου στο Ράδιο Βέρα, διέκοψα την προηγούμενη δημοσιογραφική δραστηριότητά μου στα έντυπα Μ.Μ.Ε., αφού από το 1981 έως το 1989 έγραφα σε τοπικές Αθηναϊκές εφημερίδες καθώς και περιοδικά.
paragogi@radiovera.com


Λαμπράκης Γιώργος

Γεννήθηκα στο Βόλο το 1970. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο το 1988 και από το 1990 έως το 1992 σπούδασα δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα.
Από το 1993 υπηρετώ την ηλεκτρονική δημοσιογραφία μένοντας πιστός στο εξωτερικό ρεπορτάζ και την κάλυψη της επικαιρότητας στο νομό Μαγνησίας.
Από τον Ιανουάριο του 1997 εργάζομαι στο ράδιο ΒΕΡΑ και την TRT πάντα στον τομέα της ενημέρωσης καλύπτοντας τα δρώμενα στη Μαγνησία, μέσα από ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ στις ενημερωτικές εκπομπές της Βολιώτικης Ελεύθερης Ραδιοφωνίας.
paragogi@radiovera.com


Λατσού Νίκη, Δημοσιογράφος και παραγωγός

Γεννήθηκα το 1966. Είμαι μουσική παραγωγός και εργάζομαι στο Ράδιο Βέρα από το 1990. Λατρεύω τη θάλασσα, τις εκδρομές και τη διασκέδαση, όπως και τη δουλειά μου.
Οι δυο ώρες που περνάω στο Ελληνικό Ηχοδρόμιο είναι οι πιο ευχάριστες της ημέρας για μένα και καμαρώνω που το Ράδιο Βέρα είναι ο πρώτος σταθμός σε ακροαματικότητα στο νομό μας.
paragogi@radiovera.com


Μάρκου Βασίλης

Γεννήθηκα στις 28/6/1969 στο Βόλο. Έχω πτυχίο ηλεκτρονικού.
Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκα αρχικά από ηλικία 16 ετών φτιάχνοντας σταθμούς και κάνοντας εκπομπές στη μπάντα των FM, πολύ πριν ξεκινήσει η Ελεύθερη Ραδιοφωνία.
Στη συνέχεια εργάστηκα στο Ράδιο Βέρα σαν ηχολήπτης και παραγωγός μουσικών εκπομπών, στο οποίο εργάζομαι για 11 συνεχή χρόνια.
Μέχρι και σήμερα η αγάπη μου για το ραδιόφωνο εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Ενώ ...την αδρεναλίνη μου ανεβάζουν τα πολλά Βατ και οι υψηλές ταχύτητες.
paragogi@radiovera.com


Μαστρογιάννης Γιώργος

Τ' αφεντικό, μου ζήτησε το βιογραφικό
και γω τραγούδι το 'κανα λιγάκι τραγικό
γιατί στο ράδιο βρίσκομαι θαρρώ απ' τα πρώτα χρόνια
στο ΒΕΡΑ ασχολήθηκα με ώνια και με ψώνια.

Στο Βόλο που γεννήθηκα πριν κάμποσα χρονάκια
οι φίλοι με φωνάζουνε - ψυχοπαθή - ροκάκια
μα εγώ όλους τους την έφερα σαν μια μεγάλη ντίβα
στην T.R.T. κατέληξα και κάνω και το VIVA.

Αν θέλετε αδέλφια μου στο ράδιο να τα πούμε
στις τρεις να το ανοίξετε τα ψώνια για ν' ακούμε
κι αν θέλετε και στην T.V. την φάτσα μου να δείτε
την ίδια ώρα Κυριακή - εκεί συντονιστείτε.
paragogi@radiovera.com


Νιζάμης Βαγγέλης, Μουσικός Παραγωγός

Γεννήθηκα στο Τρίκερι Μαγνησίας στις 13/08/62. Τελείωσα το Λύκειο το 1980. Γνωρίζω Αγγλικά. Εργάζομαι το πρωί σε αλυσίδα Υπεραγοράς. Αγαπώ πολύ τη μουσική.
Ήρθα στο Ράδιο Βέρα το Νοέμβριο του 1990. Είμαι υπεύθυνος για τη βραδινή ζώνη από τις 10.30 έως και τις 12.30 καθημερινά εκτός Κυριακής.
paragogi@radiovera.com


Παπαδοπούλου Τούλα, Μουσική Παραγωγός

Γεννήθηκα στις 17/08/1960. Στη Βολιώτικη Ελεύθερη Ραδιοφωνία, δουλεύω από την ίδρυση του σταθμoύ στις 27/05/1989. Είμαι μουσική παραγωγός και είμαι στον αέρα 4 ώρες την ημέρα.
Καμαρώνω που δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια στο υπέροχο ραδιόφωνο με τους καταπληκτικούς συνεργάτες μου και το αποτέλασμα αυτής της καλής σχέσης επιβραβεύται συνεχώς από τους ακροατές εδώ και 11 χρόνια. Απόδειξη, ότι είμαστε σταθερά πρώτοι ανάμεσα σε πάρα πολλά ραδιόφωνα στο νομό μας.
paragogi@radiovera.com


Παπουτσή Στεργιανή, Μουσική Παραγωγός

Γεννήθηκα στο Βόλο 11/02/1972. Τελείωσα το δεύτερο Γενικό Λύκειο το1989 και την ίδια χρονολογία πήρα το Ρroficiency στην Αγγλική γλώσσα. Ταυτόχρονα με την Αγγλική έχω παρακολουθήσει και μαθήματα Γαλλικής γλώσσας για 6 χρόνια. Από το 1984 έως το 1986 παρακολουθώ μαθήματα ορθοφωνίας από το μουσικό Βλάσση Μαστρογιάννη καθώς και μαθήματα κιθάρας για 2 χρόνια. Το 1989 και το 1990 φοίτησα σε ΙΕΚ και πήρα πτυχείο Βοηθού Λογιστού και ειδικού μηχανογραφημένης Λογιστικής ενώ γνωρίζω και τυφλό σύστημα.
Τον Απρίλιο του 1991 ήταν η χρονιά που ήρθα στο Ράδιο Βέρα και από τότε έως σήμερα κάνω εκπομπές το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ παράλληλα εργάζομαι και στη γραμματεία του σταθμού. Τον Οκτώβριο του 1993 παρακολούθησα 3μηνο σεμινάριο Δημοσιογραφίας.
paragogi@radiovera.com


Πράπας Ναπολέων, Ηχολήπτης και Παραγωγός

Από το 1990 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ραδιόφωνο.
Το 1992 έρχομαι στο Ράδιο Βέρα σαν ηχολήπτης και παραγωγός στην πρωϊνή ζώνη. Με εκπομπές στη νεανική ζώνη και ηχοληψία στις δημοσιογραφικές εκπομπές αλλά και σα μουσικός επιμελητής συνεχίζω μέχρι σήμερα.
paragogi@radiovera.com


Χούτας Ευθύμιος

Γεννήθηκα στο Βόλο στις 3/5/1967.
Ανήκω στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Ράδιο Βέρα από το 1994 ως αθλητικός συντάκτης του σταθμού. Είμαι μέλος της ένωσης συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ.
Εργάζομαι στην εφημερίδα "Θεσσαλία" ως συντάκτης και ανταποκριτής στις εφημερίδες "Spor time", "Φως", "Μακεδονία-Θεσ/νικη", "Αγγελιοφόρος"
paragogi@radiovera.com