Από: -- Έως: --
   
 
 
 
 
 
 
 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - LIVE
   
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Ρεπορτάζ του πολίτη
   
  Το Ράδιο Βέρα πρωτοπορεί και καθιερώνει το ρεπορτάζ του πολίτη!!!
   
 
 
 
 
 
 
 
Παραγωγοί
 
Βητσόπουλος Nίκος, Δημοσιογράφος
 
Γεννήθηκα στις 13/11/1964.
Στο Ράδιο Βέρα εργάζομαι από τον Αύγουστο του 1990. Δουλεύω στον τομέα της δημοσιογραφίας.
Σπούδασα φυσικομαθηματικός στη σχολή του Πανεπιστημίου.
commercial@radiovera.com
 

 
Θεοδώρου Μάκης, Δημοσιογράφος
 
Εργάζομαι στο Ραδιόφωνο από το 1987. Μετά το Λύκειο σπούδασα Δημοσιογραφία στο Κέντρο Σπουδών ΚΕΦΚΣ της Θεσσαλονίκης. Από το Μάιο του 1987 με καθημερινές ενημερωτικές πρωινές εκπομπές μεταφέρω την επικαιρότητα στους πολίτες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά μου. Η Δημοσιογραφία είναι μια συνεχής μάχη την οποία άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε όχι. Αυτό όμως που πάντα καταφέρνεις είναι να δώσεις στους πολίτες να καταλάβουν την εικόνα της πραγματικότητας που αντίκρισες. Η Δημοσιογραφία είναι τρόπος ζωής, απαιτεί μεγάλες προσωπικές θυσίες αλλά πάντα αποζημιώνει όταν ο πολίτης εμπιστεύεται το δημοσιογράφο απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία. Όποια και αν είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και η βελτίωση των μέσων μετάδοσης, ο Δημοσιογράφος θα είναι πάντα ο δίαυλος μετάδοσης της είδησης. Για το λόγο αυτό οφείλει να είναι όσο, ανθρώπινα είναι δυνατό, αντικειμενικός στα γενονότα.
Είμαι υπεύθυνος για:
- την Κόκκινη κάρτα, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο ΒΕΡΑ από 08.00 έως 10.30 το πρωί. Παρουσιάζω και κάνω παραγωγή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Η Κόκκινη κάρτα περιλαμβάνει ειδήσεις, σχόλια, συζητήσεις, συνεντεύξεις ζωντανές συνδέσεις και απόψεις πολιτών για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον πολίτη.
- το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων, Μικρόφωνο στα γεγονότα. Παρουσιάζω και συντάσσω το μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, στο οποίο δίνουμε έμφαση στα τοπικά γεγονότα του Βόλου και της Θεσσαλίας.


commercial@radiovera.com
 

 
Πράπας Ναπολέων, Ηχολήπτης και Παραγωγός
 
Από το 1990 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ραδιόφωνο.
Το 1992 έρχομαι στο Ράδιο Βέρα σαν ηχολήπτης και παραγωγός στην πρωϊνή ζώνη. Με εκπομπές στη νεανική ζώνη και ηχοληψία στις δημοσιογραφικές εκπομπές αλλά και σα μουσικός επιμελητής συνεχίζω μέχρι σήμερα.
commercial@radiovera.com